• 60 dagen geld terug garantie
 • Levertijd 3-4 werkdagen
 • Veilig winkelen
 • Gratis verzending boven de €49
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Aanmelden Een winkel zoeken
0
 • 60 dagen geld terug garantie
 • Levertijd 3-4 werkdagen
 • Veilig winkelen
 • Gratis verzending boven de €49
Ruiter
Ruiter
Hööks Academy
Hööks Academy

Uw favorieten

Producten laden...

Artikelnr. 431514-07

Vliegendeken AmEco Bug Rug Horseware®

Zilver

Artikelnr.: 431514-07
€129.90

Productinformatie

Amigo AmECO Bug Rug - nu in gerecycled polyester. Deken heeft dezelfde goede functies en eigenschappen als "gewone" Amigo Bug Rug, maar het materiaal AmECO is vervaardigd van gerecyclede PET-flessen. Voor de vervaardiging van één AmECO Bug Rug vliegendeken moeten er 114 PET-flessen worden gerecycled. De stoffen zijn bovendien geproduceerd met nieuwe fabricagemethoden waarvoor minder watergebruik en minder chemicaliën nodig zijn, terwijl ook de uitstoot van gevaarlijke broeikasgassen wordt gereduceerd. Buitenstof van fijnmazig polyestermesh beschermt tegen insecten, en ook voor 60-70% tegen UV-straling. Glanzende binnenvoering van gerecyclede polyester beschermt schouders, manen en staart tegen eventueel schuren. Gepatenteerde beenuitsparing van Horseware voor goede bewegingsvrijheid.
 • Dubbele voorsluitingen.
 • Afneembare nekdeken.
 • Kruissingels.
 • Staartriem.
 • Wassen op 30°.

Betaling en verzending

Prijzen en betaling

We bieden Klarna Checkout aan als betalingsoptie, een dienst die aangeboden wordt door de Klarna Bank B.V. Via Klarna checkout kan u kiezen voor de gewenste betalingsmethode. Klarna's betalingsvoorwaarden.

Gift cards

De door Hööks uitgegeven cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en kunnen op de website als betaalmiddel worden gebruikt. Cadeaubonnen zijn aan het land van uitgave gebonden.

Verzending en levering

Producten worden bij u afgeleverd middels de verzendmethode die u kiest in de check-out. Informatie over uw mogelijkheden vindt u op de Website en in de check-out. Afhankelijk van de verzendmethode die u kiest en het totale bedrag van uw bestelling, kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De bezorgkosten zijn gratis als u voor meer dan €49 bestelt. Bestelt u voor minder dan €49, dan zijn de verzendkosten €4,90. Eventuele verzendkosten worden slechts één keer per bestelling gerekend, ongeacht het aantal pakketten in de bestelling.

De verwachte levertijd is 3-4 werkdagen, afhankelijk van de bezorgmethode u kiest. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd kan variëren, afhankelijk van waar u woont, welke bezorgmethode u kiest en het seizoen. Als uw bestelling vertraging oploopt, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en heeft u het recht om uw bestelling te annuleren als de vertraging vóór de verzending optreedt en een aanzienlijke impact op u heeft.

IN THE MOMENT!

Inspiratie van @hooksofficial

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
SE-501 77 Borås
Sweden

E-mail: klantenservice@hooks.nl

Telefoon: 024 808 01 57

Org. no: 556158-2213

VAT no: SE5561582213101

© Hööks.se 2020

Mogelijk gemaakt door Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.