• 60 dagen geld terug garantie
  • Levertijd 3-4 werkdagen
  • Veilig winkelen
  • Gratis verzending boven de €49
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Aanmelden Een winkel zoeken
0
  • 60 dagen geld terug garantie
  • Levertijd 3-4 werkdagen
  • Veilig winkelen
  • Gratis verzending boven de €49
Ruiter
Ruiter
Hööks Academy
Hööks Academy

Uw favorieten

Producten laden...

Artikelnr. 330459-10

Dressuursingel Leer Fairfield®

Zwart

Artikelnr.: 330459-10
€94.90

Productinformatie

Vierdelige leren singel die bij elkaar wordt gehouden met een sterk elastisch paneel dat zorgt voor bewegingsvrijheid en een gelijkmatige drukverdeling. Zachte vulling.

Goed om te weten

Zorg goed voor uw uitrusting. Dit zorgt ervoor dat de uitrusting langer meegaat en comfortabeler is voor zowel uzelf als uw paard. Maak er een gewoonte van om na elke sessie alle apparatuur schoon te vegen, dan duurt het niet zo lang. Alle leren uitrusting: zadel, hoofdstel, halster, beenbeschermers, rijlaarzen of schoenen moeten met een licht vochtige spons en zadelzeep van vuil worden ontdaan. Indien nodig, moet u ook leerconditioner of olie aanbrengen om het leer te beschermen en te conditioneren. Ook is het goed om een hoes voor uw zadel te gebruiken, om deze stofvrij te houden. Al het leer kan het beste op een droge en niet te warme plaats worden bewaard. Droog vochtig leer nooit boven een verwarming, omdat het hierdoor kan opdrogen en barsten.

Conditioner
Bevat verschillende oliën en wassen. Maakt leer zacht en geeft een licht waterafstotend oppervlak. Opnieuw oliën gebeurt na reiniging met zeep.

Olie
Beschermt tegen water, vocht, schimmel en zout/zout water (zweet). Houdt het leer zacht en soepel en maakt het "scheurvast". Bevat minerale oliën, dierlijke en plantaardige vetten. Goed op leer dat droog is geworden. Langs de naden moet u niet te veel gebruiken omdat het gemakkelijk luchtdicht kan worden en de naden kunnen "rotten" en meegeven. Dit geldt over het algemeen voor alle leerolie.

Glycerinezeep
Glycerine is ook een conserveermiddel en weekmaker voor leer, en is vooral goed voor licht leer. Het heeft een sterker polijstend effect en heeft daarom de voorkeur als u uw leer wilt laten glanzen.

Lanolinezeep
Lanoline is een conserveermiddel en verzacht leer. Gebruik met heel weinig water.

Betaling en verzending

Prijzen en betaling

We bieden Klarna Checkout aan als betalingsoptie, een dienst die aangeboden wordt door de Klarna Bank B.V. Via Klarna checkout kan u kiezen voor de gewenste betalingsmethode. Klarna's betalingsvoorwaarden.

Gift cards

De door Hööks uitgegeven cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en kunnen op de website als betaalmiddel worden gebruikt. Cadeaubonnen zijn aan het land van uitgave gebonden.

Verzending en levering

Producten worden bij u afgeleverd middels de verzendmethode die u kiest in de check-out. Informatie over uw mogelijkheden vindt u op de Website en in de check-out. Afhankelijk van de verzendmethode die u kiest en het totale bedrag van uw bestelling, kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De bezorgkosten zijn gratis als u voor meer dan €49 bestelt. Bestelt u voor minder dan €49, dan zijn de verzendkosten €4,90. Eventuele verzendkosten worden slechts één keer per bestelling gerekend, ongeacht het aantal pakketten in de bestelling.

De verwachte levertijd is 3-4 werkdagen, afhankelijk van de bezorgmethode u kiest. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd kan variëren, afhankelijk van waar u woont, welke bezorgmethode u kiest en het seizoen. Als uw bestelling vertraging oploopt, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en heeft u het recht om uw bestelling te annuleren als de vertraging vóór de verzending optreedt en een aanzienlijke impact op u heeft.

IN THE MOMENT!

Inspiratie van @hooksofficial

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
SE-501 77 Borås
Sweden

E-mail: klantenservice@hooks.nl

Telefoon: 024 808 01 57

Org. no: 556158-2213

VAT no: SE5561582213101

© Hööks.se 2020

Mogelijk gemaakt door Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.