• 60 dagen geld terug garantie
 • Levertijd 3-4 werkdagen
 • Veilig winkelen
 • Gratis verzending boven de €49
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Aanmelden Een winkel zoeken
0
 • 60 dagen geld terug garantie
 • Levertijd 3-4 werkdagen
 • Veilig winkelen
 • Gratis verzending boven de €49
Ruiter
Ruiter
Hööks Academy
Hööks Academy

Uw favorieten

Producten laden...

Artikelnr. 430522-57

Vliegendeken Amigo Bug Rug Pony Horseware®

Lila

Artikelnr.: 430522-57
€94.90

Productinformatie

Vliegendeken van gebreide polyester mesh. Ontworpen voor pony's.
 • Dubbele voorsluitingen.
 • Kruissingels.
 • Staartriem.
 • Staartbeschermer.
 • Wassen op 30°.

Productspecificatie

Material:

100% polyester.

Goed om te weten

Uw hand moet comfortabel tussen de nek- en schoudergebieden en de deken passen. Als het te strak zit, kan dit ongemak en wrijving veroorzaken. Als de deken verder reikt dan de bovenkant van de staart, kan de deken te groot zijn. Als de deken de bovenkant van de staart niet bereikt, kan deze te klein zijn. Onderzoek het nek- en schoudergebied op pasvorm voordat u een beslissing neemt om een andere maat te kiezen. Zorg ervoor dat de staart over de filetband wordt getild en dat de band aan beide kanten stevig vastzit om te voorkomen dat de deken naar voren waait. Trek waar mogelijk de staart door de banden aan de binnenkant van de staartflap. De trekclips op het V-frontsluitsysteem moeten altijd worden gesloten met de gesp naar binnen gericht. Buiksingels moeten worden afgesteld om een handbreedte tussen banden en buik mogelijk te maken. Bij het sluiten van de kruissingels op een deken, zet u eerst de middelste vast en kruist u dan de twee buitenste kruissingels. Horseware® gebruikt twee of drie kruissingels op al onze dekens, behalve onze koelers en de volgende producten die drie rechte kruissingels gebruiken: Rambo® Optimo, Amigo® Bug Buster, Rambo® Sweet-itch Hoody. Houd er rekening mee dat de nek van de Rambo® Wug een hogere pasvorm heeft, zodat de nek en borst beter aansluiten.

Betaling en verzending

Prijzen en betaling

We bieden Klarna Checkout aan als betalingsoptie, een dienst die aangeboden wordt door de Klarna Bank B.V. Via Klarna checkout kan u kiezen voor de gewenste betalingsmethode. Klarna's betalingsvoorwaarden.

Gift cards

De door Hööks uitgegeven cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en kunnen op de website als betaalmiddel worden gebruikt. Cadeaubonnen zijn aan het land van uitgave gebonden.

Verzending en levering

Producten worden bij u afgeleverd middels de verzendmethode die u kiest in de check-out. Informatie over uw mogelijkheden vindt u op de Website en in de check-out. Afhankelijk van de verzendmethode die u kiest en het totale bedrag van uw bestelling, kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De bezorgkosten zijn gratis als u voor meer dan €49 bestelt. Bestelt u voor minder dan €49, dan zijn de verzendkosten €4,90. Eventuele verzendkosten worden slechts één keer per bestelling gerekend, ongeacht het aantal pakketten in de bestelling.

De verwachte levertijd is 3-4 werkdagen, afhankelijk van de bezorgmethode u kiest. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd kan variëren, afhankelijk van waar u woont, welke bezorgmethode u kiest en het seizoen. Als uw bestelling vertraging oploopt, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en heeft u het recht om uw bestelling te annuleren als de vertraging vóór de verzending optreedt en een aanzienlijke impact op u heeft.

IN THE MOMENT!

Inspiratie van @hooksofficial

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
SE-501 77 Borås
Sweden

E-mail: klantenservice@hooks.nl

Telefoon: 024 808 01 57

Org. no: 556158-2213

VAT no: SE5561582213101

© Hööks.se 2020

Mogelijk gemaakt door Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.