• 60 dagen geld terug garantie
 • Levertijd 3-4 werkdagen
 • Veilig winkelen
 • Gratis verzending boven de €49
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Aanmelden Een winkel zoeken
0
 • 60 dagen geld terug garantie
 • Levertijd 3-4 werkdagen
 • Veilig winkelen
 • Gratis verzending boven de €49
Ruiter
Ruiter
Hööks Academy
Hööks Academy

Uw favorieten

Producten laden...

Artikelnr. 430526-10

Vliegendeken Buzz-Off Zebra Bucas

Zwart

Artikelnr.: 430526-10
€139.00

Productinformatie

Bucas Buzz-Off Zebra vliegendeken in speciaal ontwikkeld lichtgewicht mesh met zebrastrepen. Het zebrapatroon werd al 2013 geïntroduceerd, toen men na uitvoerig onderzoek ontdekte dat vliegen en insecten zebrastrepen mijden omdat ze het patroon als verwarrend ervaren. De deken heeft een fijnmazig mesh dat zelfs de kleinste insecten weg houdt, en geeft tegelijk een bescherming van 75% tegen UV-straling en een effectieve bescherming tegen warmte. Glanzende binnenvoering bij de schouders verhindert schuren. Elastische hoofdband zorgt ervoor dat hals omhoog blijft. Deken met sluiting aan voorzijde met slimme T-knop Bucas snaplock-gesp. Bucas speciale schouderplooien bieden goede bewegingsvrijheid. Afneembare buikplaat met ritsen beschermt de buik van het paard en zorgt ervoor dat het dek goed blijft zitten.
 • Beenbanden.
 • Volledige nek.
 • Staartriem.
 • Staartbeschermer.
 • Wassen op 30°.

Betaling en verzending

Prijzen en betaling

We bieden Klarna Checkout aan als betalingsoptie, een dienst die aangeboden wordt door de Klarna Bank B.V. Via Klarna checkout kan u kiezen voor de gewenste betalingsmethode. Klarna's betalingsvoorwaarden.

Gift cards

De door Hööks uitgegeven cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en kunnen op de website als betaalmiddel worden gebruikt. Cadeaubonnen zijn aan het land van uitgave gebonden.

Verzending en levering

Producten worden bij u afgeleverd middels de verzendmethode die u kiest in de check-out. Informatie over uw mogelijkheden vindt u op de Website en in de check-out. Afhankelijk van de verzendmethode die u kiest en het totale bedrag van uw bestelling, kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De bezorgkosten zijn gratis als u voor meer dan €49 bestelt. Bestelt u voor minder dan €49, dan zijn de verzendkosten €4,90. Eventuele verzendkosten worden slechts één keer per bestelling gerekend, ongeacht het aantal pakketten in de bestelling.

De verwachte levertijd is 3-4 werkdagen, afhankelijk van de bezorgmethode u kiest. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd kan variëren, afhankelijk van waar u woont, welke bezorgmethode u kiest en het seizoen. Als uw bestelling vertraging oploopt, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en heeft u het recht om uw bestelling te annuleren als de vertraging vóór de verzending optreedt en een aanzienlijke impact op u heeft.

IN THE MOMENT!

Inspiratie van @hooksofficial

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
SE-501 77 Borås
Sweden

E-mail: klantenservice@hooks.nl

Telefoon: 024 808 01 57

Org. no: 556158-2213

VAT no: SE5561582213101

© Hööks.se 2020

Mogelijk gemaakt door Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.